joi, 25 septembrie 2014

Iphone 5 este un smartphone de succes

Iphone 5 a avut mare succes, producatorii spun ca a fost unul dintre celemai de success telefoane de la Apple, desi nu e cel mai nou telefon al companiei, a fost cumparat in numar foarte mare de atat de catre cei care stiu sa aprecieze functiile bune pe care le are in componenta cat si pentru pozele perfecte pe care le poti realiza cu acest smartphone.

iPhone 5 disponibil in culoare neagra

In urma unei analize foarte amanuntite a telefoanelor de a Apple care au fost comercializate, incercandu-se o analiza anticipata si a lui iPhone 6, de catre un specialist, s-a ajuns la concluzia ca iPhone 5 a fost cel mai apreciat si cumparat telefon, traducand in procente numarul de telefoane iPhone 5, acesta a fost vadut in proportie de 27 %.

Facand o mica clasificare a telefoanelor de la Apple lansate pe piata, primul loc a ost ocupat de iPhone 5, vandut in proportie de 27%, dupa care a aparut iPhone 4S cu un procent de 21, procentul de 13% ii corespunde lui iPhone 4, iar pe utimul loc cu un procent de doar 8% se claseaza iPhone 5C.

Cel mai inteligent smartphone de la Apple


Cei de la Apple sunt recunoscuti si pentru tabletele de calitate pe care le-au scos pe piata, chiar daca tableta iPad 2 a fost lansata acum trei ani, in continuare se bucura de un real succes, aceasta tableta inregistrand un numar de tablete vandute in proportie de 29 %. Poate suna surprinzator, desi iPhone 5 a fost lansat acum doi ani, in continuare, poate sa reprezinte o alegere foarte buna, deoarece este cel mai inteligent telefon pe care l-au lansat cei de Apple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu